Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Imagini incredibile de pe podul de la Brăila! Șuruburile au fost puse doar de formă: 'Podul o să cadă. Nimic nu-i strâns. E la fantezie!'

golden gate

Imagini incredibile de pe podul recent inaugurat la Brăila! Șuruburile au fost puse doar de formă: 'Podul o să cadă. Nimic nu-i strâns. E făcut la fantezie!'

Pe vremea lui Ceaușescu erau vopsite drumurile și trotuarele când venea liderul în teritoriu! Care e diferența acum, când la podul "Golden Gate" (Brăila) – au participat la inaugurare inclusiv președintele sau premierul – șuruburile au fost puse doar de formă?

Reiese asta dintr-o filmare postată de un român, care a merss pe pod și a început să tragă de șuruburi. Mare a fost surpriza când a văzut că șuruburile au fost puse doar de formă, asta pentru că nu sunt prinse deloc și ies din structură dacă tragi de ele.

„Uite: iese! Podul o să cadă. Mâine-poimâine treceți pe el. Ai de capul meu. Nimic nu-i strâns. E făcut la fantezie!”, a spus românul pe filmare, în timp ce trăgea de șuruburi.

Inaugurat în 7 iulie

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila - cel mai mare pod suspendat construit vreodată în România, al treilea ca dimensiune din Europa şi ultimul pod peste Dunăre înainte de vărsarea în Marea Neagră - a fost inaugurat pe 7 iulie în prezența preşedintelui Klaus Iohannis, preşedintelui Senatului, Nicolae Ciucă, premierului Marcel Ciolacu, dar şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Lungimea totală a podului este de 1.974,3 metri; înălţimea turnurilor este de aproximativ 193 metri de la partea superioară a fundaţiei, iar podul are 3 deschideri.

Alte probleme semnalate la pod după inaugurare

'Bijuterie' arhitectonică românească a rezistat intactă o lună de zile: au apărut denivelări pe podul suspendat peste Dunăre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.