Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Inaugurat înainte de alegeri cu surle și trâmbițe de PNL și Klaus Iohannis, la metroul Eroilor 2 'plouă'

Compania Metrorex a transmis, după apariţia unor imagini în care se vede că la staţia Eroilor 2 curge apă din plafon, că, joi dimineaţă, din cauza unei avarii la o conductă, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, menţionând că nu au fost afectate nici siguranţa călătorilor, nici circulaţia trenurilor, relatează News.ro.

În imagini se vede cum apa curge din plafonul staţiei Eroilor 2 de pe Magistrala M5 pe peron.

"Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în staţia de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală", a transmis, joi, compania. Reprezentanţii Metrorex au precizat că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Conform sursei citate, echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situaţiei, zona respectivă fiind izolată.

Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat pe 15 septembrie, după 11 ani de când au început lucrările de execuție. Puțin peste 3,2 miliarde de lei - circa 660 de milioane de euro - atât costă actualizat întreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele 10 stații, două ramuri și depoul de la Valea Ialomiței.

Inaugurarea oficială a avut loc în prezența președintelui Klaus Iohannis și premierului Ludovic Orban. Președintele Klaus Iohannis a declarat la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, că „această linie risca să devină un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată că a venit un guvern hotărât, care a dorit să dovedească că și astfel de lucruri pot fi inaugurate cu succes”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.