Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Incendiu puternic în Bihor, la un depozit de lemne: misiunea de stingere e condusă de adjunctul inspectorului şef al ISU

news.ro
incendiu bihor

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un depozit de material lemnos din localitatea bihoreană Săcueni. Primele date arată că tot depozitul, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, a fost cuprins de flăcări şi că există riscul ca incendiul să se propage, informează News.ro.

Incendiul se manifestă la un depozit de material lemnos situat pe strada Gării din localitatea Săcueni, focul fiind observat în jurul orei 19:30, când au fost anunţaţi pompierii. ”La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la nivelul întregului depozit, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, existând riscul propagării acestora la materialul lemnos depozitat în curtea societăţii comerciale. 25 de pompieri militari acţionează cu cinci autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului”; informează ISU Bihor.

Cine conduce misiunea

Conform salvatorilor, misiunea de stingere a focului este una dificilă şi de durată, din cauza cantităţii mari de materiale combustibile aflate în depozit şi în exteriorul acestuia, operaţiunea fiind condusă în teren de prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Bihor, colonel Csilik Adrian, unul dintre coordonatorii contingentelor de pompieri care au participat la stingerea incendiilor de vara trecut, din Grecia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.