Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Inconștiență ce putea fi fatală: Nicușor Dan își ia fetița în spinare și face slalom printre mașini și tramvaie

Nicușor Dan a ajuns la 52 de ani, dar vârsta pare să nu îi ofere și înțelepciune celui care i-a convins pe unii bucureșteni să îl voteze pentru că va face revoluție în trafic sau că vor putea face duș cu apă caldă. O mostră în acest sens este un videoclip în care apare edilul alături de fetița sa, publicat de mediaflux.ro.

Nicușor Dan a fost filmat când își ia copila de 6 ani și face slalom cu ea printre mașini, pe Șoseaua Olteniței. Primarul nu s-a gândit nicio clipă la siguranța fiicei sale. Mai mult, în timp ce traversa, deși două treceri de pietoni se aflau la numai 30 de metri distanță, Nicușor Dan vorbea și la telefon. Edilul a avut noroc că niciun șofer nu a circulat cu viteză și l-au evitat, deși artera este intens circulată, fiind cu câte două benzi pe sens și două linii de tramvai.

Însă, înainte să își pună viața în pericol și pe cea a fiicei sale, primarul a ieșit din Orășelul Copiilor nu pe poartă, ca orice om, ci printr-o ruptură din gardul neîngrijit din Sectorul 4.

Sigur, bucureștenii își pot pune întrebarea: dacă nici de propria fiică nu este în stare să aibă grijă, ce pretenții să aibă pentru a le purta lor de grijă?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.