Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Inundațiile au făcut PRĂPĂD! Râul Dâmbovița a ieșit din matcă, un drum județean a fost inundat, iar un pod a fost rupt

Mai multe gospodării și terenuri au fost inundate, duminică, iar râul Dâmbovița a ieșit din matcă, în urma ploilor abundente din ultimele ore. Avertizarea hidrologică de cod galben în județul Dâmbovița este valabilă până luni, la miezul nopții, informează Mediafax.

Echipaje de pompieri au acționat în Târgoviște pe strada Zorilor, în comuna Cojasca, sat Iazu, în comuna I.L. Caragiale și în comuna Bărbulețu, din Dâmbovița pentru evacuarea apei din trei curți și un beci, inundate.

Tot ca urmare a precipitațiilor abundente, râul Dâmbovița a iesit din matcă în localitatea Gheboieni și a inundat un teren de sport, trei grădini și DJ 702B pe o distanta de circa 200 de metri.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru a scoate o mașină care a intrat în șanț și au evacuat două persoane din vehicul.

Nu s-au înregistat victime.

Avertizazrea hidrologică de cod galben pentru râurile Dâmbovița și Ialomița, din județul Dâmbovița, este în vigoare până luni, la ora 24.00. Sunt vizate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu depăşiri ale cotelor de apărare.

Probleme și pe râul Râmnic

Viitura produsă pe râul Râmnic a dislocat podul de tuburi de beton din componența DN 2N. Traficul rutier este oprit în zona localității vrâncene Jitia. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, viitura produsa pe râul Râmnic a dislocat podul din tuburi de beton din componența DN 2N, la kilometrul 55+800 metri, în localitatea Jitia, județul Vrancea. Din această cauză, circulația rutieră a fost întreruptă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.