Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Învie USL în Parlament. Termenul până la care este așteptat Victor Ponta în PRU

O mică surpriză ar putea avea loc chiar la începutul acestei sesiuni parlamentare. Noul ”El Dorado” al politicii românești, Partidul România Unită, ar putea învia numele de USL.

Bogdan Diaconu, liderul PRU, a anunțat că a depus solicitări de înființare a grupurilor parlamentare la Senat și Camera Deputaților, dar aici există condiția impusă de Regulament de a avea 10 deputați și 7 senatori aleși pe aceeași listă. Cei de la PRU au găsit o soluție și vor să racoleze parlamentari intrați în Legislativ pe listele USL și pe structura aceasta să construiască grupurile parlamentare.

De asemenea, Diaconu a precizat că până mâine vom avea surprize în ceea ce privește senatorii care se vor înscrie în PRU. Ar fi vorba de 4-8 senatori.

Referitor la deja celebra expresie ”îl așteptăm pe VP”, Diaconu a precizat că îl așteaptă până la alegerile parlamentare. Ulterior, a completat și a spus că își dorește ca Victor Ponta să se înscrie în PRU până de ziua sa de naștere, adică 20 septembrie.

Liderul PRU susține că o venire a lui Victor Ponta în PRU ar duce partidul la un scor de peste 15% la alegerile parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.