Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ion Cristoiu, despre 'candidatura' sa la prezidențiale: 'Nici vorbă de așa ceva! Eu sunt absolut nepregătit pentru acest domeniu'

Ion Cristoiu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la emisiunea moderată de Victor Ciutacu la postul România TV, că România are nevoie de un preşedinte de stânga, care ar putes fi chiar un intelectual neînregimentat într-un partid și a înaintat numele gazetarului Ion Cristoiu în acest sens. „Nici vorbă de așa ceva”, a declarat ferm Ion Cristoiu, pe vlogul său.

  • Declarația lui Marcel Ciolacu: „Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa cea mai înaltă funcție din statul român. Când avem discuția de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. Poate că PSD de această dată nu va veni neapărat cu un om politic, ci cu un intelectual. De aceea am dat exemplul domnului Cristoiu. Este un om de stânga, în fibra dânsului, dacă urmărești toată evoluția maestrului Cristoiu, îi vei depista valorile de stânga în tot ceea ce spune sau scrie”, a declarat Ciolacu la emisiunea „Punctul Culminant”, de la România TV. Vezi și: Marcel Ciolacu, anunț-surpriză pentru prezidențiale: Nu neapărat un om politic, ci un intelectual. Am dat exemplul maestrului Cristoiu (Video)

Reacția lui Ion Cristoiu: „Nici vorbă de așa ceva. Nu am discutat niciodată de așa ceva cu domnul Ciolacu. (...) Nici nu se pune problema, eu fiind un adversar al saltului unui ziarist sau om de cultură din domeniul pe care îl stăpânește foarte bine în politică. Experiența lui Rareș Bogdan și Silviu Mănăstire îmi arată că e destul de problematic pentru un jurnalist, chiar vedetă, să facă față unor exigențe care sunt specifice în politică.

Eu sunt absolut nepregătit pentru acest domeniu", a spus Ion Cristoiu, în vlogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.