Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | IPJ Arad explică incidentul de pe DN7: De ce a scos un polițist pistolul la un șofer turc

politie bun

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Arad a anunţat că face verificări pentru a stabili, dacă au fost încălcate normele deontologice, în urma evenimentului în care un poliţist a scos pistolul în trafic, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, după ce un şofer turc a devenit agresiv verbal.

Potrivit IPJ Arad, poliţistul se afla în autospeciala de Poliţie, având în funcţiune semnalele luminoase, şi a intenţionat să oprească un TIR, însă şoferul nu a oprit maşina.

”Din primele verificări, s-a stabilit că un poliţist al Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, aflându-se în timpul serviciului, a pus în funcţiune semnalele luminoase, pentru oprirea unui ansamblu rutier. Şoferul acestuia nu a oprit, continuându-şi deplasarea, fiind ulterior oprit pe D.N. 7, la intersecţie cu breteaua de coborâre de pe A1”, transmite IPJ Arad.

În cele din urmă, şoferul turc a coborât din TIR şi a devenit agresiv verbal, moment în care poliţistul a scos pistolul din toc. ”Conducătorul auto, un cetăţean turc, a coborât din autoutilitară şi a devenit agresiv prin vorbe şi comportament, motiv pentru care agentul de poliţie a întins mâna pentru a păstra o distanţă de siguranţă. Totodată, a scos pistolul din toc, arma fiind orientată în plan vertical. Conducătorul auto şi-a revizuit comportamentul, devenind cooperant, a înmânat documentele solicitate de poliţist, în urma verificărilor nefiind constatate nereguli”, mai transmite IPJ Arad.

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac fac cercetări în acest caz, pentru a stabili dacă poliţistul a încălcat normele deontologice.

”Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile deontologice şi luarea de măsuri legale, dacă se impun”, mai transmite IPJ Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.