Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - VIDEO | IREAL - Sute de bucureșteni se înghesuie pentru a primi un burger gratis

coadă, bucurești

UPDATE: Poliția transmite că a intervenit la fața locului și le-a transmis persoanelor să plece din zonă. De asemenea, administratorul localului a fost dus la secție de Poliție și amendat cu 10.000 de lei.

„Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanțarea în apropierea unui restaurant din sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, polițiști ai Secție 1 Poliție au procedat la dispersarea persoanelor prezente și transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanței.

De asemenea, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliție, unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, au declarat reprezentanții Poliției.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un magazin din București a anunțat că oferă un cadou la aniversarea celor doi ani de funcționare. Anunțul a fost făcut acum câteva zile pe rețelele de socializare și a provocat isterie în rândul tinerilor. N-au mai ținut cont de regulile de prevenție, iar poliția pare că nu are soluții.

Restricțiile practic au dispărut în fața dorinței de a primi un burger gratis și de a socializa cu prietenii.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa cum tinerii se îngrămădesc pentru a ajunge la magazin.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

De asemenea, la fața locului a venit și o mașină a Jandarmeriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.