Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ivan Sztojka, ucigașul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou: El este suspectat că a forțat o tânără să se prostitueze

Marian Cozma

Ivan Sztojka, ucigașul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an după ce a fost eliberat pentru bună purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 în Ungaria, citând site-ul 24.hu, potrivit digi24.ro.

Marian Cozma a fost ucis la vârsta de 26 de ani în februarie 2009 în orașul Veszprem. El și alți doi coechipieri ai săi au fost înjunghiați în fața unui club din localitate, în urma unei altercații cu un grup de interlopi. Sportivul român a murit, iar ceilalți doi au suferit răni grave.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’

Unul dintre făptași a fost Ivan Sztojka, condamnat la 13 ani de închisoare în 2012. El a fost eliberat înainte de termen, în vara anului trecut, pentru comportament impecabil. Judecătoria a considerat că „reintegrarea în societate a condamnatului este corespunzătoare”.

Petre Cozma, tatăl lui Marian, a declarat atunci că l-a şocat eliberarea lui Sztojka înainte de termen.

Luni, la mai bine de un an de la reintegrarea sa corespunzătoare, Sztojka a fost arestat de forțele speciale de poliție pentru proxenetism în grup infracțional.

Citește și: Teodorovici îi cere demisia lui Cîțu de la ministerul de Finanțe:’A sabotat cursul de schimb’

El este suspectat că a forțat o tânără să se prostitueze, i-a cerut în mod repetat să îi declare veniturile sale şi le-a cerut în cash sau prin virament bancar. El a fost ajutat de alți trei făptași care ridicau banii virați în conturile lor şi îi dădeau lui Sztojka.

Acesta a fost arestat pe stradă, în timp ce mergea acasă cu mașina. Dacă acuzațiile vor fi dovedite în instanţă, Sztojka va trebui să ispăşească, pe lângă această pedeapsă, şi restul de 4 ani şi 5 luni pentru care a fost eliberat condiţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.