Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Jurgen Klopp, antrenorul anului 2020, mesaj emoționant de Crăciun: 'Apreciați ce aveți, pentru că totul se poate schimba într-un minut'

klopp

Managerul FC Liverpool, Jurgen Klopp, a împărtășit fanilor fotbalului un mesaj de Crăciun, privind înapoi la ceea ce a adus anul acesta.

Potrivit lui Klopp, care a condus pe Liverpool la câștigarea titlului în Premier League în sezonul trecut, anul acesta a fost greu din cauza restricțiilor induse de pandemie, dar a avut parte și de bucuria câștigării campionatului și de reîntoarcerea parțială a fanilor pe stadion.

„2020 a fost un an atât de special în cel mai bun mod posibil și în cel mai prost mod posibil. A început foarte bine. Și apoi a venit COVID-19, care a oprit cam tot. Am trecut cu toții prin asta", a spus Klopp.

Dar, înainte de a reflecta la anul care trece, Klopp a cântat un fragment din piesa „Crăciunul trecut” și a împărtășit amintiri din copilărie despre sărbătorile copilăriei din Germania. Klopp a spus că în familia sa era o tradiție să cânți la un instrument muzical.

„Viața noastră normală, așa cum era, poate nu am apreciat-o suficient. Acum pare că a fost cea mai bună viață. SĂ învățăm să apreciem ce avem, pentru că totul se poate schimba într-un minut. Chiar și într-un an foarte dificil, sper să vă bucurați de Crăciun cât de mult puteți”, a afirmat Klopp.

Având în vedere greutățile din anul pandemiei, Klopp le-a spus fanilor să aprecieze fiecare lucru minuscul pe care l-au primit. „Este vorba despre persoana dăruiește și despre gândul din spatele ei - simte dragostea. Crăciun fericit", a spus el.

În iunie, Liverpool a câștigat Premier League pentru prima dată după sezonul 1989-1990.

VIDEO AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.