Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, avertisment pentru români: 'Varianta Delta duce la o accelerare a ratei de infectare'

În plină criză guvernamentală, după ce USR-PLUS a decis să iasă de la o ședință a executivului și să nu mai revină, Klaus Iohannis le-a vorbit românilor despre pericolul pe care îl reprezintă noua variantă a coronavirusului.

”Astăzi începe o nouă sesiune parlamentară, într-un context național și internațional complicat, marcat încă de efectele pandemiei de COVID-19, care este, din păcate, departe de a se fi încheiat.

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis, mesaj DUR către parlamentari și partide: 'Să le arate românilor că îi respectă pe români'

Ultimele luni au dat românilor și motive de optimism, pentru că începem să vedem că vaccinarea oferă protecție împotriva îmbolnăvirii și facilitează reîntoarcerea la normalitate.

Au fost luni în care oamenii au călătorit mai ușor și au putut să își petreacă vacanțele în condiții aproape normale.

Citește și: VIDEO | Klaus Iohannis ia justiția în vizor și cere Parlamentului să acționeze: 'Obiective a căror îndeplinire nu mai poate trena'

Un procent cât mai ridicat de vaccinare a populației este esențial pentru a putea spera în continuare la o îmbunătățire a situației din punct de vedere epidemiologic.

Vedem cum varianta Delta, mult mai contagioasă, duce la o accelerare a ratei de infectare, inclusiv în țara noastră. Un context dificil, care însă poate fi și o bună oportunitate pentru clasa politică de a demonstra că are maturitatea, voința și responsabilitatea de a garanta siguranța și prosperitatea românilor.”, a precizat Klaus Iohannis.

Citește și: Mutare radicală a USR PLUS: Cioloș și Barna au decis ca miniștrii partidului să NU participe la ședința de guvern .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.