Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis consideră că PSD este o AMENINȚARE pentru viitorul României: Declarații FĂRĂ PRECEDENT ale președintelui

Klaus Iohannis cotroceni

Klaus Iohannis a lansat, joi seara, un atac extrem de virulent, fără precedent în ultima perioadă, la adresa Partidului Social Democrat! Conform lui Iohannis, PSD reprezintă un inamic al poporului român, precum și al viitorului țării.

”Pericolul epidemiei nu a trecut ieri, odată cu decizia Curții Constituționale. Responsabilitatea fiecăruia dintre noi este în continuare aceeași. Regulile și sancțiunile impuse de autorități nu au avut și nu au alt scop decât protejarea sănătății și vieții fiecăruia dintre noi.

Citește și: Ion Iliescu, mesaj pentru SPP: ‘Am avut o relație normală cu comandanții și angajații serviciului’

Numai respectând aceste măsuri vom putea să ne reluăm activitățile cotidiene, să se joace copiii în parc, să ne revedem părinții în deplină siguranță.

Iar politicienilor care fac un scop din apărarea și protejarea drepturilor celor care încalcă legea le cer să înceteze ca prin acțiunile și discursul lor să mai pună în pericol viața cetățenilor.

Citește și: Arafat: ‘Înțeleg perfect supărarea și frustrarea cetățenilor care doresc cât mai repede întoarcerea la normalitate’

Românii se confruntă din păcate cu doi inamici, unul perfid, invizibil, virusul foarte contagios denumit SARS-COV-2 și celălalt inamic, mult mai vizibil, dar la fel de dăunător pentru societatea și pentru viitorul țării noastre.

Cei mai bine intenționați dintre noi am fi crezut poate că atunci când națiunea noastră are de înfruntat o provocare teribilă, fără precedent, toate forțele, în special cele politice, se unesc pentru a depăși cu bine perioada critică.

Citește și: Medicul Alexandru Rafila: ‘mai bine nu port mănuși și mă spăl din jumătate în jumătate de oră’

O iluzie și speranțe deșarte, pentru că lupul, ca în celebrul proverb, își schimbă blana, dar năravul ba.

Profitând de faptul că atenția publică este concentrată, cum este și firesc, pe lupta pentru controlul epidemiei, PSD-ul a lucrat în Parlament.

Citește și: Orban în contre cu Vela în privința stării de alertă din 15 mai: ‘Decizia se va lua în ultima zi a stării de urgență’

A lucrat mult și prost, toxic de-a dreptul, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. A continuat să facă ce știe mai bine acest partid nociv, care a scos în stradă, să nu uităm, sute de mii de români revoltați, care a pus România în posturi jenante în fața partenerilor europeni.

Poate că, preocupați de îngrijorările momentului, este ușor să uităm ce reprezintă acest partid, care a fost pe punctul de a scoate țara noastră de pe parcursul european și de a o arunca cu zeci de ani în urmă.”, a precizat Klaus Iohannis.

Citește și: Ion Iliescu, mesaj pentru SPP: ‘Am avut o relație normală cu comandanții și angajații serviciului’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.