Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis spune că România a intrat în valul doi al epidemiei: 'Nu trebuie să intrăm în panică'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis coroana

Klaus Iohannis este primul oficial român care anunță că ne confruntăm cu valul doi al epidemiei de coronavirus, după ce ministrul Sănătății a susținut mereu că România se află tot în primul val, dar pe a doua cocoașă.

”Ne confruntăm cu o transmitere comunitară accentuată în Capitală şi în multe judeţe. Paturile la ATI riscă să atingă foarte curând un prag alarmant. În ciuda eforturilor uriaşe ale medicilor, prea mulţi român pierd lupta cu acest virus. În spatele cifrelor reci se află familii întregi şi o suferinţă profundă. Suntem într-o etapă dificilă într-un val doi al epidemiei și e nevoie să inversăm acest trend negativ. Nu trebuie să intrăm în panică, dar trebuie să comunicăm aspectele ca și cei mai reticenți dintre noi să conștientizeze.

Citește și: Informații din ședința Orban-Vela-Tătaru-Arafat: Zonele unde masca de protecție ar putea fi obligatorie și pe stradă

E o criză fără precedent. Fără un efort colectiv e imposibil să reușim. Pentru a ține sub control această epidemie e nevoie să întrerupem lanțul cauzal. Nu ne putem permite supra-aglomerarea spitalelor.”, a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.