Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO/Kovesi a EXPLODAT: mesaj DIRECT către cetățeni: TREBUIE să fie ÎNGRIJORAȚI!

www.europa.fm

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a avut una dintre cele mai dure ieșiri din ultima perioadă, din cauza spețelor ajunse pe masa judecătorilor CCR, prin care se cere dezincriminarea abuzului în serviciu.

Laura Codruța Kovesi susține că odată dezincriminat abuzul în serviciu o mulțime de politicieni penali ar putea scăpa de dosare și ar zădărnici munca procurorilor DNA.

Citește și: Kovesi intervine în scandalul din Sănătate: 'Aș vrea să reamintesc tuturor...'

În interviul acordat Europa FM, Kovesi se adresează direct cetățenilor României și le transmite că ar trebui să fie îngrijorați această situație, pentru că un funcționar care a păgubit bugetul de stat poate scăpa basma curată, dacă nu va mai exista infracțiunea de abuz în serviciu.

De asemenea, Kovesi lansează și un mesaj către judecătorii Curții Constituționale, cărora le explică că această infracțiune de abuz în serviciu trebuie să fie decisă în instanțele de judecată, nu de către judecătorii CRR.

Una dintre contestațiile pe abuzul în serviciu vine din partea Alinei Bica, fosta șefă a DIICOT, între altele, cea care a scris articolul din Codul Penal pe abuzul în serviciu, articol care ulterior i-a fost fatal chiar ei. De asemenea, o altă voce care s-a ridicat împotriva acestui articol din Codul Penal a fost Elena Udrea, dar și o serie de parlamentari care ar urmări ca abuzul în serviciu să fie dezincriminat.

Urmăriți în clipul video de mai jos interneția Laurei Codruța Kovesi și tonul pe care aceasta îl folosește când vorbește despre acest subiect:

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.