Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO La o săptămână de la ieşirea din starea de urgenţă, Spania se confruntă cu zeci de focare noi de COVID-19

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Sute de persoane, care lucrau pe o plantaţie la cules de fructe, şi un centru de refugiaţi al Crucii Roşii din Spania au ajuns în carantină. Câteva regiuni au revenit la faza a doua şi s-au impus noi restricţii, potrivit stiri.tvr.ro.

În ultima săptămână au apărut cazuri noi de coronavirus în 11 din cele 17 comunități autonome din Spania. În Andaluzia sunt 5 focare, cel mai mare în Malaga într-un centru de refugiați al Crucii Roșii unde au fost confirmate 87 de cazuri și peste 100 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Citește și: Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL

În patru regiuni din Aragon autoritățile au reintrodus restricțiile din faza a doua, după ce numărul cazurilor confirmate de coronavirus a ajuns la 165. Principalul focar a izbucnit la o fermă agricolă.

Autoritățile sanitare sunt îngrijorate de creșterea numărului de cazuri, mai ales că în acest sfârșit de săptămână spaniolii au putut călători pentru prima dată fară restricții, iar epidemia este tot mai greu de controlat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.