Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Lansarea ultimului film în care Daniel Craig îl interpretează pe fostul agent 007 a fost amânată pentru anul viitor din cauza pandemiei

james bond

Lansarea filmului „No Time To Die" a fost amânată cu un an din cauza pandemiei. Filmul e ultimul în care Daniel Craig îl interpretează pe fostul agent 007, informează Mediafax.

Noul James Bond se lasă aşteptat şi aruncă cinematografele din întreaga lume în criză. Într-o mişcare de ultim moment, studiourile MGM şi Universal au decis o nouă amânare a lansării James Bond: „No Time To Die”.

Programat iniţial să intre în cinematografe în aprilie 2020 şi reprogramat pentru 12 noiembrie, noul Bond va fi lansat abia pe 2 aprilie 2021, „pentru a putea fi văzut în cinematografele din toată lumea".

Reprezentanţii Universal spun că îi îngrijorează numărul în creştere de cazuri de coronavirus de pe pieţele importante, cum ar fi SUA şi Marea Britanie, dar şi că sunt multe lanţuri mari de cinematografe care au rămas închise în toată această perioadă.

Mutarea vine la o zi după ce Billie Eilish a lansat clipul oficial pentru piesa principală din noul Bond, în care vezi imagini în premieră din film.

Aşteptarea de un an nu le-a picat bine fanilor, care au răspuns dezamăgiţi pe reţelele sociale. Ei critică decizia, spunând că multe cinematografe au redeschis special pentru acest film.

Citește și: GALERIE FOTO-VIDEO Atac terorist în Afganistan: cel puțin 15 morți și zeci de răniți

Şi Disney a anunţat săptămâna trecută amânarea principalelor sale lansări, Black Widow, West Side Story şi The Eternals, tocmai pentru perioada mai-decembrie a anului viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.