Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liberalii le taie aripile celor de la USR-PLUS privind candidatul unic pentru Primăria Capitalei: 'PNL e într-o logică de a câștiga'

raluca turcan

Raluca Turcan a afirmat, întrebată luni dacă liberalii ar susține un candidat unic la Primăria General a Capitalei, în persoana lui Nicușor Dan, că partidul este în logica alegerilor locale pentru a câștiga PNL. Vicepremierul a precizat că PNL se concentrează să trimită candidatul cu cele mai mari șanse.

„PNL este într-o logică de alegeri locale pentru a câștiga PNL. Ce vom face ulterior, vom vedea. Până la urmă, noi ne asigurăm că avem cei mai buni candidați și cu șansele cele mai mari să câștige primăriile”, a declarat Raluca Turcan, la finalul BEX de luni, întrebată dacă partidul ar sprijini un candidat comun la Primăria Generală a Capitalei.

Despre un posibil candidat comun al USR-PLUS, în persoana lui Nicușor Dan, vicepremierul a spus: „Nu mi-e clar acolo, dacă există candidat comun”.

Citește și: VIDEO Raluca Turcan, CERINȚE către PSD privind asumarea răspunderii Guvernului pe buget: 'Să nu joace la ruleta rusească'

Chestionată mai departea dacă actualul ministru al Muncii Violeta Alexandru ar fi una dintre variatele PNL pentru Primăria Capitalei, Raluca Turcan a replicat: „Vă dați seama că nu vă pot răspunde la această întrebare”.

PMP îl va avea candidat la Primăria Capitalei pe fostul prezidențiabil al partidului, Theodor Paleologu. USR București l-a validat, sâmbătă, pe Nicușor Dan drept candidatul filialei la Primăria Generală a Capitalei.

Tot sâmbătă, Dacian Cioloș a spus că PLUS nu renunță la Vlad Voiculescu și va încerca să convingă celelalte partide de dreapta să îl susțină.

Și Gabriela Firea a anunțat, duminică, faptul că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Pe de altă parte, președintele PNL Ludovic Orban a afirmat, duminică, faptul că e prematur ca partidele de dreapta să vorbească despre nominalizarea unui candidat unic la alegerile locale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.