Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski s-a distrat, în Ajunul Crăciunului pe stil vechi: A împărțit bani iobagilor și sclavilor, în Piața Roșie

jirinovski

În ajunul Crăciunului sărbătorit marţi pe stil vechi în Rusia, liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski a făcut luni un tur al Târgului de Crăciun amenajat în Piaţa Roşie şi a împărţit bani 'alegătorilor', câte o mie de ruble de persoană, numindu-i 'sărmani, orfani, iobagi şi sclavi', informează Agerpres.

'Copii, invalizi, cine e la rând? Orfani, iobagi, sclavi', le spunea Jirinovski, liderul liderul Partidului Liberal Democrat (LDPR), împărţindu-le bani. Întâlnirea sa cu 'alegătorii' a fost transmisă pe Instagram de către politician, postând o înregistrare şi pe YouTube.

Citește și: Medicii fac front comun în cazul Beuran!

În afară de bani, Jirinovski, liderul grupului parlamentar al partidului său în Duma de Stat (camera inferioară), a mai împărţit suveniruri şi produse de patiserie.

Împărţirea de bani 'iobagilor şi sclavilor' i-a scandalizat însă pe unii deputaţi. Astfel, Comisia de etică a Dumei de Stat va examina modul în care s-a comportat deputatul Vladimir Jirinovski împărţind bani în Piaţa Roşie, a anunţat liderul acestei comisii, Otari Arşba, citat de agenţia de presă RIA Novosti.

Potrivit acestuia, parlamentarii vor trata acest subiect după 12 ianuarie, când se vor reuni după vacanţa de Crăciun la 12 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.