Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Lionel Messi şi Luis Suarez au marcat câte o dublă pentru Inter Miami: Jordi Alba şi Sergio Busquets au jucat și ei

mlssoccer.com
messi

Argentinianul Lionel Messi şi uruguayanul Luis Suarez au reuşit câte o dublă pentru Inter Miami în partida câştigată cu scorul de 5-0 în faţa formaţiei Orlando City, sâmbătă, în Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS).

Suarez (37 de ani), care a sosit în această iarnă la Inter Miami, a marcat primele două goluri ale întâlnirii de la Fort Lauderdale, în minutele 4 şi 11. El a oferit şi două pase decisive, una dintre ele pentru Messi, cu care a fost coleg şi la FC Barcelona, scrie agerpres.ro.

Argentinianul a punctat la rândul său în minutele 57 şi 62, cealaltă reuşită a gazdelor aparţinându-i lui Robert Taylor (29).

"Sunt foarte fericit pentru el (Luis Suarez) că a reuşit să marcheze", a spus Messi. "Eram oricum liniştiţi, pentru că ştim ce poate face Luis. El este aşa, când te aştepţi mai puţin, rezolvă un meci, aşa cum a făcut astăzi (sâmbătă) cu goluri şi pase de gol", a spus Messi.

Inter Miami a aliniat în total patru foşti jucători ai Barcelonei în acest meci, alături de Messi şi Suarez fiind prezenţi pe teren şi spaniolii Jordi Alba şi Sergio Busquets.

În urma acestei victorii, Inter Miami ocupă primul loc în clasamentul din Major League Soccer, cu 7 puncte acumulate în trei meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.