Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea, de NEÎNDUPLECAT după nebunia din Parlament: Trebuie, la un moment dat, să adoptăm și legea minorităților naționale

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a negat că ar exista "un troc" între el şi minorităţile naţionale, adăugând că, "la un moment dat, legea minorităţilor naţionale trebuie adoptată", scrie Agerpres.

Întrebat dacă în urma a ceea ce s-a întâmplat miercuri la votul pe marginea proiectului privind combaterea spălării banilor relaţia PSD cu UDMR "va avea de suferit", Dragnea a spus: "Eu sper că nu. Au mai fost situaţii în care UDMR n-a votat anumite legi".

Chestionat de ce PSD susţine exceptarea de la raportarea la oficiu a datelor din partea fundaţiilor şi asociaţiilor aparţinând minorităţile naţionale, Dragnea a motivat că "oricum aceste structuri sunt controlate de alte instituţii". El a adăugat că va trebui adoptată o lege a minorităţilor naţionale.

"Şi domnul Pambuccian a avut dreptate. Trebuie la un moment dat să adoptăm şi legea minorităţilor naţionale, pentru că ei n-au un statut foarte clar definit, ceea ce nu e în regulă. Nu poţi să spui clar că îi consideri ca şi fundaţii şi, de fapt, ei participă la alegeri. Ăsta a fost motivul pentru care au fost exceptate. Aici nu e vorba de niciun troc politic. (...) Aici nu e niciun troc politic nici cu UDMR-ul. Adică culmea e că au votat împotrivă şi avem şi troc", a declarat Dragnea, la Parlament.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

Întrebat dacă Paul Stănescu va fi înlocuit cu Lia Olguţa Vasilescu la portofoliul Ministerului Dezvoltării, Dragnea a răspuns că "nu s-a discutat nimic până acum" despre un astfel de lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.