Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Locuința închiriată poate fi transformată în 'acasă', cu ajutorul unor culori intense, cu obiecte decorative pe placul locatarului sau cu plante

casa locuinta

Locuința închiriată poate fi transformată în „acasă”, cu ajutorul unor culori intense, cu obiecte decorative pe placul locatarului sau cu plante. Un designer de interior și o tânără care stă în chirie a povestit, pentru MEDIAFAX, cum trebuie decorată casa.

Cine vrea să își decoreze locuinţa în care stă cu chirie şi nu vrea să îl supere pe proprietar cu modificări majore trebuie să ştie că se poţi folosi de accesorii textile care să dea o stare de bine.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Acest virus SARS-CoV-2 nu are de gând să iasă prea curând din circulație. S-au dezvoltat multe mutații’

Pot fi cumpărate covoare colorate, mici piese de mobilier, lumânări şi poţi transforma un apartament monoton într-unul plin de viaţă.

Cristina are doar 24 de ani şi deocamdată stă într-un apartament cu chirie. Ea munceşte de acasă şi a simţit nevoia să facă mici schimbări pentru a schimba energia locului.

„Am căutat în reviste, pe bloguri, pe vloguri şi mi-am decorat casa super cute, ba chiar mi-am achiziţionat câteva pânze, am pictat câteva tablouri. Frecventez magazinele de deco sau vintageuri, am câteva sculpturi şi mi-am decorat casa super nice astfel încât să mă simt cât mai acasă chiar dacă nu e 100% casa mea”, a povestit Cristina.

Citește și: Ieșire-bombă a lui Florin Chilian: Stimaț contemporani: Nu mai fiț proșt! Cam câți covizi ar putea pătrunde concomitent printr-un singur por?!

Alexandra Nicula, designer de interior, spune că trebuie mers pe culori neutre, la care adăugăm culorile contrastante.

„Decoraţiunile pe care vrem să le avem pe un timp mai îndelungat ar fi de exemplu plantele artificiale care imită foarte bine florile, acestea au o durabilitate veşnică, obiectele supradimensionate ceea ce înseamna lămpi, statuete. Ideal este asupra pieselor de mobilier de culori neutre să aducem un accent cu culori contrastante pentru ambientul respectiv”, a spus Alexandra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.