Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'Lovitură de proporții' a Poliției: Se laudă că a capturat doi bărbați care jucau 'alba – neagra', în Mamaia

Trei bărbaţi au fost depistaţi, sâmbătă seara, de poliţişti, în Mamaia, practicând jocuri clandestine de noroc, doi dintre aceştia fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, a informat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

"În cursul zilei de ieri, (sâmbătă-n.r.), în jurul orei 20.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi bărbaţi ar practica jocuri clandestine de noroc de tip "alba-neagra", pe pasarela din zona Perla. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au surprins în flagrant delict două persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine", conform IGPR.

Citește și: Situație de groază în spitale! Destăinuirea unei paciente: ‘Trecem prin saloane cu bolnavi să ajungem la toaletă’

Cei doi doi bărbaţi - de 46, respectiv 56 de ani, din judeţul Galaţi, respectiv din Dâmboviţa sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri", în formă continuată.

Tot sâmbătă, în jurul orei 22.40, poliţiştii din Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din judeţul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a precizat IGPR.

Citește și: VIDEO Nebunie în Vama Veche. Bătaie în toată regula pe plajă cu pumni și picioare pe ritmurile muzicii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.