Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Lucian Bode a aflat ÎN DIRECT la TV că un polițist a fost ÎNJUNGHIAT: 'Mă rog pentru tânărul polițist'

stiripesurse.ro
Lucian Bode

Ministrul de interne, Lucian Bode, a aflat, în direct la TV, în timp ce era intervievat, că un polițist a fost înjunghiat în Eforie. "Mă rog pentru tânărul polițist, sper să fie bine", a fost reacția ministrului.

Un poliţist constănţean a fost înjunghiat, marţi seară, în Eforie, de un bărbat recalcitrant, care a refuzat să se legitimeze după ce se manifesta violent pe stradă, iar apoi a fugit. Poliţiştii au tras două focuri de avertisment, dar nu au reuşit să-l prindă deocamdată pe agresor.

Potrivit anchetatorilor, marţi seara, un apel la 112 a anunţat că în Eforie Nord, un bărbat ar fi recalcitrant şi s-ar manifesta violent pe stradă.

Acolo s-au deplasat doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Eforie care au încercat să stea de vorbă cu bărbatul respectiv.

El a refuzat să se legitimeze, a devenit violent, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona abdominală.

Citește și: Florin Cîțu rămâne prim-ministrul României. Curtea Constituțională a respins sesizarea AUR

Agresorul a fugit apoi, poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar unul dintre ei a tras două focuri de avertisment, fără a reuşi prinderea acestuia.

O ambulanţă chemată la locul incidentului l-a preluat pe poliţistul rănit şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Acesta era conştient şi stabil în momentul când au sosit cadrele medicale. Agresorul a fost identificat, are 42 de ani şi este din Eforie. Poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.