Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban aruncă 'bomba': serviciile de informații, implicate în alegerile din PNL?

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, nu exclude varianta în care alegerile interne din PNL să fie influențate de diverse servicii secrete. „Sunt o serie de lucruri care mi-au pus serioase semne de întrebare la aceste alegeri din PNL”, spune Ludovic Orban.

„Nu am susținut sintagma statul paralel, care e o sintagmă foarte largă. Sigur că aici societatea civilă trebuie să fie permanent în gardă. Se știe că oameni care lucrează în structuri care nu se desfășoară în plină lumină publică, la vedere, pot să-și depășească competențele și să influențeze decizii în zone în care nu au voie să intervină. Din punctul meu de vedere serviciile nu au ce să caute în administrație, justiție, în zona economică sau privată, dar și în media. Să nu uităm declarația generalului Dumbravă, cu câmpul tactic. Aia a fost o autodezvăluire care dacă ar fi fost adevărat ar fi fost foarte grav. Din acest motiv spun: democrația este permanent în pericol. Mereu o să fie oameni care vor mai multă putere. Am uitat să zic că serviciile secrete nu au ce să caute în partide.

E foarte greu să demonstreazi că există intervenții de la un serviciu secret. De regulă acțiunile nu se desfășoară la vedere. Se desfășoară la zona invizibilă.

Sunt o serie de lucruri care mi-au pus serioase semne de întrebare la aceste alegeri din PNL”, a spus Ludovic Orban, la B1TV.

Vezi și: Orban, atac în termeni duri împotriva lui Cîțu: 'Deja e penibilă sintagma echipa câștigătoare: seamănă cu o juntă' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.