Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban, atac fără precedent la primarii PSD: Orașele administrate de cei de la PSD sunt în comuna primitivă

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la dezbaterea “Smart cities days”, organizată la Palatul Victoria, că orașele conduse de administrații PSD sunt în „comuna primitivă”, în frunte cu Bucureștiul:

  • „Este clar ca ideea de 'smart city', orase inteligente, constituie deja un deziderat si o directie in care va trebui sa ne miscam. Sunt lucruri importante care trebuie puse la punct.
  • Noi avem un sistem de management al traficului in care s-au investit vreo 27-28 milioane euro initial, ulterior s-au mai bagat bani si nu functioneaza, in Bucuresti. In multe municipii, daca le explici de baza de date urbana trebuie sa le mai pui niste intrebari ajutatoare ca sa inteleaga ce-i aia.
  • In Bucuresti nu avem harta retelelor subterane, nu stim pe unde trec retelele de apa calda, de gaz. Ce sa mai vorbim de planificarea lucrarilor de modernizare a retelelor subterane?
  • In Bucuresti nu avem cadastru facut. Ce sa mai vorbim de sisteme de aplicatii online sa identifici situatia juridica a fiecarui teren?
  • Bucurestiul si multe alte orase care au fost, din pacate, administrate de cei de la PSD, sunt in comuna primitivă si nu au nicio legatura cu ceea ce priveste conceptul de smart city. Aici trebuie să facem pași accelerați. Pe 27 septembrie cetățenii pot vota administratori inteligenți cu soluții inteligente pentru creșterea calității vieții”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Nelu Tătaru: Ne apropiem de un moment în care vom avea o dublare sau triplare de cazuri pe zi. Atunci vom avea o problemă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.