Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban dă cărțile pe față despre celebrele poze cu Liviu Dragnea: 'Eu le-am zis: bă, voi sunteți nebuni? Cum să ies eu în geacă roșie?'

orban dragnea geaca

Ludovic Orban a vorbit, în premieră, despre povestea celebrelor poze în care el apare cu geaca PSD, iar Liviu Dragnea e cu cea a PNL. Fotografiile datează din 2009, din seara celui de-al doilea tur al prezidențialelor, în clipa în care se anunțase că Mircea Geoană a câștigat în fața lui Traian Băsescu. Atunci, Crin Antonescu a bătut palma cu Mircea Geoană și Klaus Iohannis se pregătea să fie numit premier.

”Sunt din anul 2009, după turul 2 al prezidențialelor. Atunci, Crin Antonescu a decis să îl susțină pe Mircea Geoană în turul 2, iar la schimb, a promis că face guvern cu PNL și că îl va desemna premier pe ghici cine? Werner Klaus Iohannis! După anunțarea victoriei, după ora 21, de la Antena 3 și Realitatea, echipa de conducere a PSD a făcut o vizită la sediul PNL ca să mulțumească pentru sprijin. La discuția de acolo, propunerea lui Geoană și a lui Antonescu a fost să ieșim la declarații eu și Dragnea: eu cu geaca roșie, el cu geaca galbenă. Nu am ieșit afară. Când a plecat Geoană și Dragnea, eu am refuzat să ies la declarații în geaca roșie. Eu nu am ieșit cu geaca roșie. Eu am refuzat să apar în fața presei în geaca roșie. Eu le-am zis: ”bă, voi sunteți nebuni? Cum să ies eu în geacă roșie?” Eu nu am fost la dezbaterile din turul 2. Eu nu am țopăit de bucurie cu ”Mihaela dragostea mea”. Eu eram la sediul PNL și le ceream să fie atenți la numărarea voturilor.”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: VIDEO Orban detonează bomba despre Raluca Turcan și descrie relația ei cu Iohannis: 'Cât de nerușinat, cât de mincinos să fii? Cât de lipsit de respect să fii?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.