Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, după ce a rupt PNL, anunță o hemoragie de zeci de mii de demisii: 'Nu vor accepta umlința de a trăi în concubinaj cu PSD'

Ludovic Orban și alți 16 parlamentari PNL și-au dat demisia și din partid, după ce, anterior, se retrăseseră din grupul parlamentar liberal. După demisia parlamentarilor, Orban anunță urmează un val de demisii ale membrilor simpli de partid. ”Câtă frunză, câtă iarbă, partea bună a PNL va veni cu noi.”, a spus Orban.

”Preferăm să mergem în deșert, decât să suportăm robia, cu speranța că vom găsi pământul făgăduinței. În PNL sunt zeci de mii de oameni care s-au bătut pentru valorile liberale, care s-au bătut cu PSD, care au avut de-a lungul timpului pentru a duce PNL la victorie, sunt convins că mulți vor avea aceeași părere ca și noi: PNL a murit, dar liberalismul este viu în România. Sunt mii de liberali care nu vor accepta umlința de a trăi în concubinaj cu PSD și vor urma aceeași cale cu noi.

Câtă frunză, câtă iarbă, partea bună a PNL va veni cu noi.”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Discurs lacrimogen al lui Ludovic Orban la plecarea din PNL: 'O familie se poate întemeia doar între doi oameni care se iubesc și au încredere unul în celălalt' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.