Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, enervat că Alexandru Rafila a intrat în PSD: 'Locul lui nu e în PSD! Cu o floare nu se face primăvară'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Liderul PNL și premier al României, Ludovic Orban, nu se arată încântat de faptul că reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, a hotărât să intre în Partidul Social Democrat. Orban spune că PSD nu se schimbă cu o „floare”.

Citește și: Medicul Virgil Musta, semnal de alarmă: 'Este un moment dificil!’

„Nu urmărim să ajungem la lock-down. Să știți că am văzut că e o creștere vizibilă a gradului de conformare a oamenilor. Sigur că există negaționiștii cu care nu se poate vorbi rațional. Peste tot există provocatori în astfel de grupuri. Mesajele pe care ei le transmit sunt împotriva interesului nostru general. Noi permanent am urmărit un echilibru în ce măsuri am luat.

S-a schimbat cu ceva PSD? Cu o floare nu se face primăvară. Locul domnului Rafila nu e în PSD. PSD rămâne PSD și e retrograd”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

„S-a schimbat cu ceva PSD. Nu s-a schimbat cu nimic. Cu o floare nu se face primăvară. Nu-i cunosc abilitățile politice ale domnului Rafila, cred că locul lui nu este în PSD. Mi se pare că a luat o decizie greșită și în momentul în care, hai să fim cinstiți, e nevoie de fiecare specialist în această bătălie și oarecum intrarea în politică, mai ales de pe poziția de reprezentant al României la OMS și de om care este extrem de activ implicat în consiliul de suport tehnico-științific și în alte structuri, mi se pare... dar, e decizia fiecărui om, ea va fi judecată de oameni. PSD rămâne tot PSD, un partid retrograd, un partid care se comportă ca un dușman al României prin tot ceea ce face”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, și-a anunțat, joi, candidatura pe listele PSD la alegerile parlamentare. „Cunosc PSD, nu-l cunosc de mult pe domnul Ciolacu, și a fost o întâlnire deschisă, sinceră, fără condiții. (...) Dânsul a înțeles un lucru: eu mai întâi sunt medic și voi respecta toate lucrurile care țin de conștiința mea profesiinală și în al doilea rând voi fi membru al PSD”, a mai spus Rafila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.