Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îi ține partea lui Lucian Bode: 'Am încredere. Obiectivul este de a face curățenie în Poliție'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban metrou Lucian Bode Orban Bode

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a lăudat pe colegul său, Lucian Bode, care acum este ministru de Interne, spunând, uni, despre el că are obiective să crească eficacitatea și forța de acțiune a instituțiilor din subordinea MAI și să facă curățenie în Poliție, anunță MEDIAFAX.

„Am încredere în domnul ministru (de Interne, Lucian Bode - n.r.). Este un om extrem de serios, care cumpănește fiecare decizie, care are obiective de a crește eficacitatea și forța de acțiune a instituțiilor din subordinea MAI și să facă curățenie în Poliție”, spune Ludovic Orban, întrebat care este părerea sa despre Bode după ultimele evenimente, inclusiv crimele de la Onești.

El a mai spus că vor fi organizate concursuri „serioase, astfel încât toate pozițiile să fie ocupate de oameni integri, profesioniști și oameni care să apere siguranmța cetățeanului”

„Sunt convins că într-un termen nu foarte lung se vor schimba în bine lucrurile”, conchide liderul liberal.

Citește și: IPS Teodosie, ieșire la adresa Guvernului! ‘Suntem amenințați în aceste zile’

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc și altul la spitalul din Onești.

Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns și el la spital. El multiple plăgi împușcate în mâini, picioare, abdomen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.