Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban îl ia peste picior pe Alexandru Muraru, liderul PNL Iași: 'Asta îl pune într-o situaţie de incompatibilitate'

expressdebanat.ro
Marcel Vela Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat că actualul lider interimar al liberalilor ieşeni, deputatul Alexandru Muraru, nu poate spune dacă este cu Orban sau cu Cîţu, recunoscând că situaţia de la Iaşi este una aparte, arată NEws.ro.

La rândul său, şeful liberalilor ieşeni, Alexandru Muraru, a spus că nu va impune colegilor din organizaţie ”o direcţie sau alta”. Muraru a amintit că filiala judeţeană Iaşi a decis în luna martie să-l sprijine pe Orban, dar a precizat că în acelaşi timp el ocupă un post de consilier onorific al premierului Cîţu.

Ludovic Orban a declarat într-o conferinţă de presă că la PNL Iaşi situaţia este una aparte şi că actualul lider al organizaţiei deputatul Alexandru Muraru nu poate face anunţul dacă este cu Orban sau cu Cîţu.

”Dacă spune că este cu Cîţu practic ignoră un vot dat în Biroul Permanent Judeţean pentru mine. Dacă spune că este cu mine, el este consilier onorific al premierului şi asta îl pune într-o situaţie de incompatibilitate. Din cauza asta, el trebuie să fie neutru, nu poate să se manifeste”, a afirmat Orban.

Actualul lider interimar al PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a spus că susţinerea unui candidat vine abia la finalul rundei de alegeri în fiecare structură, chiar dacă Biroul Permanent Judeţean a decis deja susţinerea pentru Orban.

”Filiala a dat în luna martie un vot de susţinere, dar atunci era o singură candidatură. Asta nu înseamnă că acel vot nu trebuie respectat. În acelaşi timp, ambii candidaţi, Ludovic Orban şi Florin Cîţu vor trebui să arate deschidere pentru proiectele Iaşiului. Eu nu voi impune colegilor un anumit vot. Candidaţii vor mai veni la Iaşi pentru a-şi prezenta echipele şi moţiunile Am discutat şi cu domnul Orban şi el ştie. Eu sunt în acelaşi timp şi consilier al primului-ministru. Competiţia internă din PNL este deschisă, nu nesocotesc votul colegilor, dar nu voi impune o direcţie sau alta”, a afirmat şeful PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru. .

Citește și: VIDEO Ludovic Oraban se SPALĂ pe mâini: BLOCAJUL privind desființarea SIIJ, vina lui Stelian Ion .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.