Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, mesaj către Florin Cîțu: 'Din păcate, nu a spus nimic. Asta e! Nu poți să conduci PNL'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Ludovic Orban i-a stricat ziua lui Florin Cîțu! Premierul și-a depus candidatura pentru șefia PNL, dar a lipsit de la un eveniment important al liberalilor. La Muzeul Naţional I. C. Brătianu ( Vila Florica) din localitatea Ştefăneşti – jud Argeş a avut loc Simpozionul "Ion I. C. Brătianu - 157 de ani de la naştere", la care premierul nu a fost prezent.

Orban i-a transmis lui Cîțu că nu poate să conducă PNL dacă nu cunoaște istoria partidului.

Citește și: Președintele PNL Sector 1 se delimitează de scandalul din jurul lui Cîțu: Replică la zvonurile că ar fi contribuit la dezvăluiri

”Am crezut că vrea să folosească aniversarea ca un moment simbol de lansare. L-am urmărit cu oarecare emoție că își va începe discursul cu referire la această zi astrală în care s-a născut ”sfinxul” care a materializat visul a generații și generații de români să aibă țara lor, să trăiască în ”fruntariile” naturale. Din păcate, nu a spus nimic. Asta e, ce să facem?! Nu poți să conduci PNL, dacă nu cunoști PNL cel de azi, cel de ieri, cel de alaltăieri.”, a declarat Ludovic Orban.

”Azi l-am auzit pe contracandidatul meu că și-a propus, ca obiectiv, până pe 25 septembrie, toate filialele să fie cu el. Nu știu ce se va întâmpla cu alte filiale, dar sunt convins că filiala PNL Argeș va fi alături de mine, de un PNL la nivelul la care l-a plasat istoria și că veți rămâne consecvenți, de caracter, morali.”, a adăugat Orban.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu a fost umilit de față cu Ludovic Orban: 'Și-a depus candidatura un domn care e și prim-ministrul României și care nu a fost nici la ziua PNL' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.