Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban: Depunem actele pentru noul partid. Se va numi FORȚA DREPTEI. PNL a ajuns a 5-a roată la căruța PSD

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban anunta Forta Dreptei

Fostul președinte PNL a anunțat marți, la Parlament, că foștii liberali vor înființa un nou partid denumit „Forța Dreptei”, apariția formațiunii fiind „o obligație morală” a adevăraților liberali.

„Conducerea PNL a decis sa fie a 5-a roata la caruta PSD”, a acuzat Orban. Noul partid liberal „este o necesitate, nu mai exista formatiune de dreapta cu solutii pentru a-i reprezenta pe cei din Romania dinamica, activa, cinstita, corecta”, a adăugat fostul lider PNL.

„Numele noii formatiuni politice, pana la Congres, este FORȚA DREPTEI”, a adăugat Orban.

Azi se semnează actul constitutiv și documentele vor fi depuse la Tribunal. Fondatorii din acte ai partidului vor fi parlamentari care au demisionat din PNL.

„Obiectivul nostru pentru 2022 este un unul ambițios, vrem să avem organizații județene în toate județele și organizații în jumătate din localități și să pregătim candidați cinstiți care să aibă capacitatea de a câștiga alegeri”, a zis Orban.

Pe 23 noiembrie, Ludovic Orban a mers personal şi şi-a depus demisia la sediul central al PNL din Modrogan, împreună cu ceilalţi 15 parlamentari care şi-au dat, la rândul lor, demisia din partid. Ceilalţi parlamentari care şi-au înregistrat demisia din PNL sunt: Alexandru Kocsis (deputat), Ovidiu Florean (senator), Ion Ştefan (deputat), Ionel Dancă (deputat), Constantin Şovaială (deputat), George Ionescu (deputat), Adrian Oros (senator), Bogdan Bola (deputat), Claudiu Chira (deputat), Nicolae Giugea (deputat), Antonel Tănase (deputat), Gabriel Plăiaşu (deputat), Ion Iordache (senator), Violeta Alexandru (deputat) şi Adrian Miuţescu (deputat).

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.