Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cutremur pe scena politică. PNL anunță 'bombe' judiciar-istorice după ce ia guvernarea. Ludovic Orban: Vă spun limpede, vine vremea adevărului!

Facebook
orban ludovic

Preşedintele PNL Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Timişoara, în prezența lui Klaus Iohannis, că nu s-a aflat cine a tras în revoluţionari, că nu se cunoaşte adevărul despre violenţele din 10 august și nici cine a organizat Mineriadele și că „adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei” pentru ca „la putere va veni în sfârșit o forță politică care respectă libertatea”, in contextul in care Klaus Iohannis a anuntat ca urmeaza un guvern PNL:

  • Vă mărturisesc că de fiecare dată când vin în Timișoara, vin cu emoție și de fiecare dată nu pot să uit că Revoluția, libertatea, democrația a plecat de aici mulțumită tinerilor și mai vârstnicilor curajoși, care au pus mai presus de viața lor libertatea fiecărui român. Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani nu am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste 1000 de morți de la Revoluție.
  • După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei, care au organizat mineriadele.
  • Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase, care au transformat Jandarmeria, nu din instrument în slujba oamenilor, care să apere viața, integritatea fizică a fiecărui cetățean și au transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor
  • V-o spun limpede, cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșelă amarnic. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovați, care au omorât copiii noștri, trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor trebuie să știe, adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei.
  • Democrația va învinge definitiv în România pentru că la putere va veni în sfârșit o forță politică, care respectă libertatea, drepturile fiecărui cetățean, demnitatea umană, care pune preț pe fiecare om în parte și care poate să ofere garanția fiecărui român, că poate să trăiască liber și să reușească în viață, aici, în țara lui, în România

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.