Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ludovic Orban trage în Cîțu din toate pozițiile: 'Analizați cine scade încrederea în PNL'

orban citu

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a cerut membrilor PNL să analizeze la Congresul din 25 septembrie la ce exigenţe trebuie să facă faţă cel care va fi ales în fruntea partidului, dar şi cine creşte încrederea în formaţiunea politică dintre candidaţi şi cine o scade.

Orban a declarat duminică, la PNL Ilfov, ca liberalii să analizeze şi cine are cunoştinţele necesare şi experienţa pentru a conduce partidul.

“Analizaţi la ce exigenţe trebuie să facă faţă cel pe care îl veţi alege! Cine creşte încrederea PNL dintre candidaţi şi cine scade încrederea în PNL dintre candidaţi. Cine are într-adevăr tot bagajul de cunoştinţe, cine are experienţa ca să poată să conducă, cine are leadership, carisma, empatia, capacitatea de comunicare pe limba omului, pentru că dacă nu comunici pe limba omului mulţi dintre dumneavoastră sunteţi primari, nu poţi să convingi pe cineva dacă omul respectiv, tu nu vorbeşti pe limba lui sau dacă nu te înţelege ce spui, dacă nu intri în sistemul lui referinţe şi nu îi spui exact ceea ce el vrea să audă. A comunica este fundamental în politică, dacă nu ştii să comunici, e foarte greu să faci ceva. Inclusiv dacă vorbim de performanţe guvernamentale voi puteţi compara şi aveţi aparatul necesar, cei mai mulţi dintre dumneavoastră, să vă daţi seama care guvern a fost mai performant”, a declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.