Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Maneskin, câştigătorii Eurovision, lansează o versiune a piesei proprii 'I wanna be your slave' în colaborare cu Iggy Pop

Weird Italy
Maneskin

- Trupa italiană Maneskin, câştigătoarea ediţiei de anul acesta a Eurovision, lansează vineri o versiune a unuia dintre cele mai populare cântece ale sale, "I wanna be your slave", în colaborare cu legendarul rockstar american Iggy Pop, relatează EFE.

Piesa face parte din albumul "Teatro d'Ira Vol.1" iar clipul lansat la 15 iulie a strâns 22 de milioane de vizualizări într-o săptămână pe Youtube, potrivit agerpres.ro.

Componenţii trupei, Victoria, Damiano, Thomas şi Ethan, se bucură de o mare popularitate şi după ce au fost prezenţi la mai multe festivaluri din Europa s-au gândit să atragă un public mai mare remixând această piesă, care este un omagiu adus cântecului "I wanna be your dog", al trupei Stoodges a lui Iggy Pop.

În urmă cu trei zile, grupul italian a postat pe Instagram o scurtă înregistrare a convorbirii pe care au avut-o cu veteranul rocker american, care atunci când a încheiat discuţia le-a spus în italiană Ciao".

Iggy Pop a asigurat că cei de la Maneskin i-au făcut o mare plăcere şi că a fost foarte emoţionat de această cerere de colaborare.

După participarea la emisiunea X Factor în 2017, Maneskin a devenit un adevărat fenomen pe reţelele de socializare, succes amplificat şi de câştigarea concursului Sanremo şi apoi Eurovision cu piesa lor "Zitti e buoni".

Cântecul lor "Beggin" a condus lista Spotify Flobal Top 50 Chart timp de patru săptămâni, iar Maneskin a devenit prima trupă italiană care ocupă un loc în topul britanic.

Au fost de asemenea epuizate biletele la viitorul lor turneu din Italia, în special la concertul pe care îl vor susţine pe 9 iulie 2022 la Circo Máximo din Roma, iar anul viitor sunt aşteptaţi la principalele concerte şi festivaluri de rock din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.