Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu a dat-o jos din funcția de șefă a PSD, iar acum a demis-o și de la șefia femeilor din partid: Viorica Dăncilă ar putea ajunge în Parlament

Facebook
Marcel Ciolacu Viorica Dăncilă Ciolacu Dăncilă

În mai puțin de un an de zile, Viorica Dăncilă a trecut de la extaz la agonie. După ce a ajuns să fie președintele PSD, premier și șefa femeilor social-democrate, fostul premier nu mai deține nicio funcție în partidul pe care îl conduce. Demisă printr-o moțiune de cenzură în urmă cu exact un an, Dăncilă a pierdut și Palatul Victoria, dar și șefia PSD, chiar cu ajutorul colegilor săi de formațiune.

Însă, ultima lovitura i-a fost aplicată de Marcel Ciolacu chiar azi. Dăncilă a fost demisă din funcția de președinte al organizației de femei a PSD. În locul ei a fost numită Doina Fedorovici.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

”Am avut discuții cu anumiți lideri să nu candideze la aceste alegeri pentru că cifrele nu erau bine. Și-au asumat alte păreri care nu au dus la câștig. Dacă alegeau ce ziceam eu, eu decontam totul.

Ținând cont că a fost prim-ministru al României, cred că da (n.r. dacă Dăncilă va fi pe lista pentru parlamentare). Dar, decizia este a filialei din Teleorman.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.