Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, despre bugetul pentru 2021: Vrei să afle românii că le măreşti taxele după ce te votează? Nu-i păcăli, nu ţine totul ascuns!

Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, solicită Guvernului să prezinte Parlamentului proiectul de buget pentru anul viitor înainte de alegeri, el arătându-se convins că Executivul va proceda la majorări de taxe, ”pentru că nu au venituri”.

Prezent, luni seară, într-o emisiune la B1 TV, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a cerut din nou Executivului să prezinte proiectul de buget pentru anul următor înainte de alegerile parlamentare, el arătându-se ”ferm convins” că guvernul liberal va majora taxe, ”pentru că nu au veniturile”.

”Vrei să afle românii că le măreşti taxele după ce te votează? Nu-i păcăli, nu ţine totul ascuns! Nu-i păcăli şi după ce le-ai luat votul vii cu bugetul!”, a afirmat preşedintele PSD.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Marcel Ciolacu l-a criticat totodată pe ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, arătând că senatorul PSD Daniel Zamfir l-a invitat pe acesta în repetate rânduri în Parlament pentru a discuta despre finanţele ţării, invitaţiile rămânând neonorate.

”Aş fi vrut să iniţiez o lege că dacă nu vine domnul ministru să fie amendat sau să fie pasibil de o pedeapsă cu închisoarea”, a mai afirmat acesta.

PSD şi Marcel Ciolacu au cerut, în repetate rânduri, prezentarea publică a proiectului de buget pentru anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.