Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, despre scandalurile din PSD: 'Nu împușcăm oameni. Eu nu vreau să ajungem iar la excluderi din partid. Mai bine plec'

PSD
Marcel Ciolacu PSD

Vasile Dîncu este motiv de scandal în PSD! Cel care a revenit pe cai mari în partid în era Marcel Ciolacu, prinzând poziția de președinte al Consiliului Național al PSD, a ajuns, acum, ministru la Apărare, în pofida opoziției unor grei din formațiune, printre care și Mihai Tudose.

Tudose, fost premier, s-a opus ca Dîncu să facă parte din echipa de miniștri pe care PSD a trimis-o în cabinetul Nicolae Ciucă, dar fără succes. Marcel Ciolacu și-a reafirmat prietenia față de europarlamentarul plecat cu scandal din Pro România și a anunțat că în mandatul său nu vrea evenimentele care au dus la excluderi. ”Mai bine plec!”, a uimit Ciolacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, promisiune chiar de Ziua Națională: 'Îmi dau demisia'

”Mihai Tudose nu a vrut să intre în guvern, în acest moment. Nu judec deciziile. Cred că locul lui Mihai Tudose ar fi fost în Guvern, am și insistat. Mihai Tudose e un om care va mai scrie istorie politică. Avem și puncte contradictorii, e normal să le avem, să le avem în interiorul partidului. Nu împușcăm oameni. Vreți să ne întoarcem iar la excluderi? Eu nu vreau să ajungem iar la excluderi din partid. Mai bine plec.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, despre întâlnirea de grad zero de la Cotroceni, cu Klaus Iohannis: 'Fiecare va plăti în fața istoriei și a românilor pentru ce a făcut' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.