Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, după ce Ludovic Orban a anunțat revocarea Avocatului Poporului: 'Să nu creadă că eu nu voi vorbi cu comisarii europeni și cu CE'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat marţi că, în urma respingerii rapoartelor de activitate ale Avocatului Poporului pe ultimii trei ani, se va cere, miercuri, revocarea Renatei Weber de la conducerea acestei instituţii.

Marcel Ciolacu i-a avertizat pe liderii coaliției că, dacă Renate Weber va fi demisă din funcția de Avocat al Poporului, va suna la Bruxelles, la Comisia Europeană. ”E un atac frontal asupra statului de drept”, avertizează liderul PSD.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban nu se lasă și încearcă iar să o demită pe Renate Weber, după respingerea raporturilor de activitate chiar și de pe timpul lui Victor Ciorbea

”PSD-ul când a fost în cel mai blamat moment... încearcă să ne depăşească de 100 de ori. Eu nu cred că s-a întâmplat aşa ceva vreodată. Au făcut numirile la TVR, la Radio, acum vor Avocatul Poporului. Să nu creadă că eu, mâine, după ce vor forţa schimbarea Avocatului Poporului, în afară de faptul că vom contesta la CCR, cum am făcut şi cu numirile de la Radio, TVR, nu voi vorbi cu comisarii europeni şi nu o să mă adresez Comisiei Europene că fac un atac frontal asupra statului de drept. PSD şi-a recâştigat credibilitatea în faţa Comisiei Europene şi vom continua aceste demersuri. Au schimbat şi CNA-ul astăzi.”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.