Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu îi cere lui Ludovic Orban să îl TRĂDEZE pe Florin Cîțu: 'Să facă un act de patriotism și să își îndemne colegii să voteze moțiunea'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Florin Cîțu ar putea fi demis, marți, când se votează, în Parlament, prima moțiune de cenzură care îl vizează. Însă, PSD are nevoie de 20 de voturi din partea partidelor care formează coaliția guvernamentală, iar pentru asta, Marcel Ciolacu îi cere celui pe care îl numește ”ultimul brontozaur” al politicii, Ludovic Orban, să își trădeze partidul și să le ceară propriilor colegi să îl demită pe Cîțu de la Palatul Victoria.

”PSD va fi prezent în integralitate mâine (marţi - n.r.) la moţiunea de cenzură. Era un singur parlamentar care are o boală incurabilă şi era sub tratament, dar vine la această moţiune. Am înţeles că tot grupul AUR este prezent. Am discutat cu ei, nu avem un proiect politic, au anunţat public că vor vota moţiunea. Parlamentarii neafiliaţi au anunţat, presupun că vor fi voturi şi din grupul minorităţilor. Ar trebui 20 de voturi să vină şi din actualul arc guvernamental ca moţiunea să treacă. Eu, dacă aș fi în locul lui domnul Orban, aș face un act de patriotism și i-aș îndemna pe colegi să voteze moțiunea. E ultimul brontozaur al politicii românești, este de 30 de ani la acest nivel. Sunt un dezastru amândoi pentru România (n.r. Cîțu și Orban).

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu: 'Ne crede idioți? Ne crede handicapați? Să voteze cu Iohannis să desființeze CCR, Parlamentul, Avocatul Poporului și să conducă ei doi'

Se joacă în 18-20 de voturi. Se vor schimba prioritățile, dacă trece moțiunea. De departe, avem specialiștii și pregătirea de a împinge lucrurile înainte.”, a spus Marcel Ciolacu la TVR 1, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.