Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, noi DEZVĂLUIRI despre ce face Guvernul: 'O să le ascundă pe timpul week-end-ului'

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu dezvăluie că Guvernul condus de Ludovic Orban a încercat să modifice modul în care raportează numărul de cazuri de coronavirus, cu scopul de a le prezenta cu întârziere. Însă, STS, serviciul secret care gestionează aplicația, le-ar fi spus guvernanților că nu poate să facă modificările cerute. ”Este o întârziere de 12 ore în raportări”, a spus, joi seara, la România TV, liderul PSD.

Din informaţiile pe care le am eu, au încercat să reintroducă în sistemul STS altfel raportările. Am înţeles că STS-ul a declinat această intenţie, deoarece nu poate să modifice softurile necesare. În schimb, este o diferenţă de raportare de 12 ore, astfel încât raportările au fost luni şi marţi normale, acum nu mai au unde să le ascundă, şi o să le ascundă pe timpul weekendului, când o să fie mult mai puţine. Acelaşi lucru l-au făcut la începutul pandemiei, când nu au făcut testări, au ţinut lumea în casă, au făcut doar bani, cu UNIFARM-ul şi cu jafurile de la Ministerul Sănătăţii şi în rest, când a venit adevărul, s-a văzut. Ieşea preşedintele României şi ne arăta pe tablă cât de bine gestionăm noi faţă de Europa. Acum nu ne mai arată. În opinia mea, tot ceea ce se întâmplă în acest moment este o improvizaţie, nu există prevenire, nu au un plan coerent.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Am avut școlile închise 6 luni de zile. Nu au fost în stare să cumpere tablete pentru copii. Totul se face pe genunchi, nu este nicio coerență.

Au o singură dorință, să ia toată puterea. Nu o vor lua. Au vrut și unii de la PSD, românii știu să împartă puterea. Dacă PSD nu ar fi dublat și chiar triplat salariile medicilor, unde eram acum? Dacă PSD nu ar fi redus datoria publică, ce făceam?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.