Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Masacru pe șosea: 45 de persoane au murit după ce un camion a lovit mai multe vehicule și pietonii dintr-o stație de autobuz în Kenya

Reuters
Accident Kenya

Cel puțin 45 de persoane au fost ucise vineri, după ce un camion a lovit mai multe vehicule și comercianți din vestul Kenyei, relatează abcnews.go.com. Un camion a pierdut controlul și a lovit mai multe mașini, înainte de a lovi pasagerii și pietonii dintr-o stație de autobuz.

Accidentul a avut loc vineri seara, într-un loc cunoscut pentru accidente, în apropierea orașului Londiani din Valea Riftului, care se află la aproximativ 200 de kilometri (125 de mile) nord-vest de Nairobi, conform News.ro.

Polițiștii au numărat 45 de cadavre, dar se crede că sunt mai multe, a declarat comandantul poliției din Valea Riftului, Tom Odera, pentru Associated Press. Autoritățile au raportat cel puțin 30 de răniți.

„Acum este întuneric și locul plouă, așa că ne vom lua ceva timp până vom confirma numărul final de victime”, a spus Odera.

Camionul, au declarat martori pentru presa locală, a virat de pe autostrada principală și a lovit mai multe vehicule, înainte de a lovi pietonii și comercianții dintr-o stație de autobuz.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.