Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ministru pe contrasens - Mașina lui Lucian Bode, filmată depășind pe linie continuă, înainte de a fi implicată într-un accident

Inquam Photos / Octav Ganea
Lucian Bode

Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. ”Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă cel care a postat imaginile în mediul online, anunță news.ro.

Imagini cu maşina ministrului Lucian Bode care circulă mult pe contrasens au fost surprinse de unul dintre cei depăşiţi în trafic.

”Accident ministru Bode - Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, a scris cel care a postat imaginile în mediul online.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

În imagini se vede cum, în repetate rânduri, maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens, depăşind chiar o coloană întreagă de maşini.

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.