Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Moment fabulos la Românii au talent, cu publicul în lacrimi - La 8 ani, are o voce exact ca a Mădălinei Manole

F. P.
Captură video
rebeca rizea

Într-o lume în care arta și talentul se împletesc în cele mai neașteptate moduri, povestea micuței Rebeca se distinge ca un veritabil basm modern. La doar 8 ani, Rebeca a reușit să își uimească nu doar familia, ci și pe cei din jur cu o voce care pare desprinsă dintr-o altă epocă, aducându-i un omagiu neintenționat legendei muzicii românești, Mădălina Manole.

Deși modestia și timiditatea sunt trăsături care o definesc pe Rebeca în viața de zi cu zi, talentul său muzical vorbește de la sine. Descoperirea acestui dar a venit într-un moment în care mama ei a realizat similitudinea izbitoare dintre vocea fiicei sale și cea a regretatei artiste Mădălina Manole. Acesta a fost punctul de plecare al unei pasiuni noi pentru Rebeca, care acum o consideră pe Mădălina artistul său preferat, inspirându-se din repertoriul ei bogat și emoționant.

Deși participările sale la concursuri au fost limitate, Rebeca a demonstrat că talentul nu are nevoie de multe scene pentru a fi recunoscut, obținând rezultate impresionante la cele două competiții la care a luat parte. Ceea ce este și mai remarcabil este faptul că, în ciuda timidității sale, Rebeca se transformă pe scenă, unde timiditatea lasă loc curajului și exprimării libere prin muzică.

Interesant este că, în ciuda pasiunii evidente pentru muzică, Rebeca are aspirații care o duc într-o direcție cu totul diferită. Visul ei este să devină medic oftalmolog, dorind să ajute oamenii să vadă lumea într-un mod mai clar.

Prezența sa la emisiunea „Românii au talent” a fost un moment de neuitat, nu doar pentru ea, ci și pentru jurați și prezentatori, care au rămas uimiți de maturitatea și profunzimea interpretării sale. Alegerea piesei „Tu nu ai avut curaj” de Mădălina Manole nu a fost întâmplătoare, fiind o dovadă a conexiunii profunde pe care Rebeca o simte față de muzica artistei care i-a schimbat viața.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.