Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Momentul în care interlopii Aurel și Emil ai lui Caran sunt săltați la o petrecere în București

Radu Pop
caran perchezitii diicot

Mascații bucureșteni i-au săltat, joi, pe doi dintre cei mai cunoscuți membri ai lumii interlope din Capitală.

Frații Aurel și Emil ai lui Caran erau la o petrecere într-un loc pe bulevardul Decebal din București și serveau masa în momentul în care forțele de ordine au dat buzna pe ei.

În local erau exploatate femei, conform unor surse judiciare.

 

 

DIICOT a anunțat joi că a efectuat peste 80 de percheziţii în Bucureşti şi alte cinci judeţe la o grupare infracţională specializată, printre altele, în camătă, şantaj, tentativă de omor şi trafic de influenţă.

„Anchetatorii au reţinut că în perioada februarie - aprilie 2021 mai multe persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat, specializat în comiterea infracţiunii de trafic de persoane, iar în vederea atingerii scopului propus membrii acestuia au recrutat şi adăpostit mai multe femei, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora (situaţia financiară precară, minori în întreţinere, asigurarea mijloacelor materiale de subzistenţă pentru întreaga familie) în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituţiei şi alte forme de exploatare sexuală în incinta unui club aflat în Sectorul 1 al municipiului Bucureşti.

Aceştia le-au impus persoanelor de sex feminin să întreţină atmosfera cu clienţii clubului (prin dansuri, inclusiv nud), obţinând sume importante în urma consumaţiei. Întrucât nu erau remunerate pentru activitatea desfăşurată de către administratorii în fapt ai clubului, au fost constrânse să întreţină raporturi şi acte sexuale, precum şi masaj erotic în camerele special amenajate şi puse la dispoziţie de către suspecţi, acesta fiind singurul mod prin care puteau să câştige foloase patrimoniale în cadrul clubului respectiv", explică procurorii, citați de Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.