Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Nepotul lui Bob Marley a murit la numai 31 de ani: Boala de care suferea s-a scurs pe surse

Joseph Marley, nepotul lui Bob Marley, a murit la 31 de ani. A fost găsit fără viață în mașina sa. Joseph Marley, cunoscut sub numele de Jo Mersa Marley, a murit la vârsta de 31 de ani. Nepot al legendei reggae Bob Marley și fiu al lui Stephen Marley, el însuși a fost cântăreț. După cum a relatat ediția online a revistei „Rolling Stone”, cauza morții sale nu a fost dezvăluită oficial. Diferite surse, printre care și site-ul TMZ, relatează că tânărul artist suferea de astm, scrie Mediafax.

Potrivit postului de radio WZPP Radio din Caraibe, Jo Mersa Marley a fost găsit în mașina sa marți, 27 decembrie. Presa din Caraibe a relatat că acesta era căsătorit și avea o fiică.

"Sunt profund întristat de vestea morții artistului Joseph Marley, fiul starului reggae Stephen Marley și nepotul superstarului reggae Bob Marley", a scris pe Twitter Andrew Holness, premierul din Jamaica, Andrew Holness. "Dispariția sa prematură, la doar 31 de ani, este o mare pierdere pentru următoarea generație de muzicieni", a continuat el.

Născut în Jamaica în 1992, Jo Mersa Marley s-a mutat la Miami la vârsta de 11 ani. Tatăl său, Stephen Marley, a fost membru al trupei Ziggy Marley and the Melody Makers, o formație împreună cu frații săi Ziggy, Sharon și Cedella Marley. Jo Mersa Marley a crescut înconjurat de muzică și de muzicieni. După liceu, a studiat ingineria sunetului și și-a lansat propriile proiecte muzicale, potrivit site-ului „People”.

Primul său EP, "Comfortable", a fost lansat în 2014. Cel de-al doilea, intitulat "Eternal", a fost lansat în 2021.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.