Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Nicolae Ciucă admite că Guvernul putea comunica mai bine: E nevoie de explicarea măsurilor

gov.ro
Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la TVR, că s-au făcut ”eforturi colosale” pentru limitarea pandemiei, dar recunoaşte că este posibil ca măsurile să nu fi fost suficient explicate.

Citește și: Viorica Dăncilă, despre zvonul că ar construi un nou partid: Mulți social-democrați sunt în afara partidului

„Ca membru al Guvernului va spun ca de cand a inceput pandemia s-au depus eforturi colosale sa combatem pandemia si ulterior aceasta campanie de vaccinare. Este cat se poate de evident si cu totii stim ca in momentul in care am fost nevoiti sa luam masuri impotriva acestui virus nu eram pregatiti pentru o astfel de anvergura. E nevoie de continuarea dialogului, explicarea masurilor de catre specialisti pentru ca ei au credibilitatea necesara in fata cetatenilor. La nivelul Guvernului s-au luat masuri cat se poate de concrete. Este posibil ca din punct de vedere al comunicării să nu fi reuşit să fi ajuns la cetăţan, încât să înţeleagă că se fac forturi deosebite”, a declarat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.