Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nicolae Ciucă anunță că pune la bătaie 4 miliarde de euro

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, luni, că Executivul va aproba un proiect de hotărâre în vederea implementării reformelor, investiţiilor şi proiectelor finanţate din fondurile alocate României prin Mecanismul European de Redresare şi Rezilienţă. „În baza aceste noi hotărâri am convingerea că vom continua să ducem la bun sfârşit toate obiectivele şi jaloanele care stau pe agenda Guvernului pentru primul trimestru şi desigur să putem să accesăm cu adevărat primele sume din banii care au sosit deja în ţară şi aici vorbim de cele aproximativ 4 miliarde euro”, a afirmat prim-ministrul.

„Este foarte important să subliniem că astăzi facem paşi importanţi în implementarea reformelor, investiţiilor şi proiectelor finanţate din fondurile alocate României prin Mecanismul European de Redresare şi Rezilienţă. Avem toate elementele cuprinse în hotărârea de Guvern pe care a generat-o Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. În baza aceste noi hotărâri am convingerea că vom continua să ducem la bun sfârşit toate obiectivele şi jaloanele care stau pe agenda Guvernului pentru primul trimestru şi desigur să putem să accesăm cu adevărat priimele sume din banii care au sosit deja în ţară şi aici vorbim de cele aproximativ 4 miliarde euro”, a declarat Nicolae Ciucă, în debutul şedinţei de luni a Executivului.

Citește și: Video | Premierul Ciucă mulțumește MJ și CSM pentru proiectul de desființare a SIIJ: Un obiectiv în cadrul MCV .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.