Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nicuşor Dan, după ce Bucureștiul a devenit capitala gropilor cu el primar: 'Cred că în două luni de acum o să fim bine cu străzile'

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Nicuşor Dan a declarat, întrebat vineri despre faptul că mulţi şoferi se plâng de gropile de pe străzile din Bucureşti, că „probabil că în cursul săptămânii viitoare, mici intervenţii au făcut şi cei de la Administraţia Străzilor”. Primarul general al Capitalei a precizat că este vorba despre mici intervenţii în această perioadă.

„Legat de gropi, o să începem probabil că în cursul săptămânii viitoare, mici intervenţii au făcut şi cei de la Administraţia Străzilor, dar realmente mici intervenţii în perioada asta, dar în mod sistematic trebuie să le folosim unul din contractele pe care ei le-au pus şi vom începe săptămâna viitoare. De asemenea, a fost o disfuncţionalitate în relaţia dintre Administraţia Străzilor şi primăriile de sector. Pentru că suntem în situaţia financiară în care suntem, eu sunt absolut de acord ca orice primărie de sector vrea să se ocupe de reabilitare de gropi pe orice stradă din Bucureşti, să poată s-o ia. Deci eu cred că în două luni de acum o să fim bine cu străzile”, a afirmat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la sediul PMB.

Citește și: VIDEO Când PENIBILUL atinge cote maxime - Nicușor Dan a găsit soluția pentru zecile de mii de bucureșteni fără apă caldă: A deschis ușa mare a Primăriei .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.